Προκήρυξη διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας – CYEC 2023

Προκήρυξη Κυπριακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας 2023

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη του Κυπριακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας (CyEC) 2023. Όπως κάθε χρόνο, ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας (ΚΕΠ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, και προάγει την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στη σύγχρονη οικονομία που κινείται από την καινοτομία.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος νεοσύστατες επιχειρήσεις, άτομα με πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες, όπως επίσης και έμπειροι επαγγελματίες από τον επιχειρηματικό και ερευνητικό χώρο της Κύπρου και του εξωτερικού.

Αυτή η δυναμική κοινότητα είναι αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση και την υποστήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Ως διαγωνισμός ανάπτυξης επιχειρήσεων με έμφαση στις νεοσύστατες επιχειρήσεις, ο CyEC παρέχει σε φιλόδοξες ομάδες μια πλατφόρμα για να λάβουν καθοδήγηση και υποστήριξη από έμπειρους μέντορες και ηγέτες της βιομηχανίας.

Ο διαγωνισμός επιδιώκει να υποστηρίξει τις καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και να τις μετατρέψει σε βιώσιμες και παγκοσμίως προσανατολισμένες επιχειρήσεις, με έμφαση στην κατανόηση της εξισορρόπησης μεταξύ προβλήματος και λύσης και της αντιστοιχίας προϊόντος-αγοράς.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή μπορούν να υποβληθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού CyEC 2023 www.cyec.org.cy

Δείτε την ανακοίνωση